Гривня зарееєструвалася у Твіттері

Гривня у Твіттері

У популярній мережі мікроблогів - Твіттері - 7 серпня з'явився новий користувач. Це ні більше, ні менше - українська гривня. Блоггер пише від імені української валюти.
 

У першому записі Гривня привітала жителів Твіттера і повідомила, що має повне право вести тут блог, так як їй уже виповнилося 16 років. Нагадаємо, що введена нинішня українська валюта була у вересні 1996 року указом Президента України. Аватарку нового користувача прикрашає зображення гривні зразка часів Київської Русі.
 

Також Гривня пораділа перемозі українця Олексія Торохтія у змаганнях з важкої атлетики на Олімпійських Іграх в Лондоні, який приніс нашій країні третю золоту медаль. Ще один запис був присвячений відпускному періоду українців, у зв'язку з чим Гривня проаналізувала валюти, на які її найчастіше міняють цього літа. Ними виявилися турецька ліра, тайський бат і еміратський дирхам.
 

Згідно із заявою Національного банку України, його співробітники не мають ніякого відношення до створення аккаунта Гривні. Економісти ж зацікавлені в появі подібного блогу, так як в подальшому там може з'являтися цікавляча їх інформація з Міністерства фінансів та Національного банку.