NASDAQ Stock Market

NASDAQ

Одним з найбільших ринків акцій у світі (покупка і продаж більше 1 мільярда штук на день) є NASDAQ Stock Market. У його роботі використовуються новітні і найбільш точні телекомунікації та комп'ютерні технології, що дозволяє інвесторам спостерігати за ринком, здійснювати угоди, виконувати грошові перекази з будь-якої точки планети в будь-який зручний їм час.
 

Щоб отримати доступ до всіх функцій NASDAQ Stock Market, інвестори можуть скористатися прямими і непрямими електронними зв'язками комп'ютерних засобів.
 

У першу чергу необхідно встановити NASDAQ Workstation II (NWII), яка буде пов'язана з сервером і головним комп'ютером NASDAQ. В NWII входить торгова мережа NASDAQ і ПО, за допомогою якого інвестори зможуть здійснювати різні торгові операції і т.п.
 

Також учасники можуть потрапити на ринок через двосторонню лини зв'язку Computer-to-Computer Interface (CTCI), а також передавати по ній трансакції в комп'ютерну систему NASDAQ.
 

Виконати замовлення учасник NASDAQ може за допомогою систем SelectNet, SOES, SuperSOES, ACES і CAES / ITS. Вони значно спрощують процес введення ордерів, оптимізують маршрутизацію між клієнтами і маркет-мейкерами, скорочують паперообіг і час телефонних переговорів, а також багато іншого.
 

На ринку NASDAQ існують наступні системи узгодження, торгових звітів і аналізу: Automated Confirmation Transaction Service (ACT), OptiMark, Primex Auction System (PAS), StockWatch і TradeWatch. Завдяки ACT, учасники ринку можуть повідомити про угоду, порівняти угоди і прорахувати її ризики. OptiMark дозволяє отримувати торгові профілі, відображати стратегії у вигляді графіків, представляти свої інтереси в різних цінах і лотах анонімно. PAS призначена для біржових акцій, а системи StockWatch і TradeWatch дозволяють спостерігати за активністю цінних паперів на ринку NASDAQ.